Magazine

Slim ouder worden met de voedingsstoffen van Raab Vitalfood Slim ouder worden met de voedingsstoffen van Raab Vitalfood

Het verouderingsproces is de focus van veel onderzoeksinstellingen, zoals het Max Planck Instituut. Grote techbedrijven voorzien een enorm budget voor deze onderzoeken. waarom worden we ouder? Hoe weten we eigenlijk dat we ouder worden? We...

Ontdek je sport Ontdek je sport

De juiste sport kan het plezier van trainen vele malen vergroten. Ook het trainingseffect profiteert hiervan! Hier is een lijst met verschillende sporten om te proberen.

Van wandelen word je blij Van wandelen word je blij

Wandelen is een populaire duursport en terecht. Waarom dit het geval is en waar je op moet letten, lees je hier.

De waarheid over stretchen De waarheid over stretchen

Er zijn veel mythes rond het onderwerp "juist stretchen". Hier laten we je zien wat echt belangrijk is als het gaat om stretchen.

Bakoliegids: Welke olie is waarvoor geschikt? Bakoliegids: Welke olie is waarvoor geschikt?

Koolzaad, pompoenpit, olijf - er zijn veel bakoliën en ze zijn allemaal heerlijk. Maar niet elke olie is geschikt voor de warme keuken. Hier lees je welke olie waarvoor moet worden gebruikt.

Slaap houdt de hersenen fit Slaap houdt de hersenen fit

Recente onderzoeksresultaten geven aan dat mensen die niet genoeg slapen een hoger risico hebben op het ontwikkelen van dementie. Lees hier meer.

Sporten op oudere leeftijd Sporten op oudere leeftijd

Hier vind je de voordelen van sporten op oudere leeftijd en tips waarmee ouderen rekening moeten houden bij het sporten. Lees hier meer.