Over VitalAbo

Feel better. Feel complete. Repeat.

Dit is het motto waar wij ons voor inzetten sinds 2006. Dit jaar opende VitalAbo zijn virtuele deuren. Overigens was VitalAbo ook de eerste onlineshop van de niceshops Group, die officieel bestaat sinds 2010.

Destijds verwerkte, verpakte en verzond de oprichter van Niceshops, Roland Fink, samen met zijn schoonmoeder Cilly persoonlijk de VitalAbo-bestellingen. Sindsdien is er veel gebeurd. Maar de hoge normen bleven hetzelfde: bij VitalAbo bieden we alleen producten van uitstekende kwaliteit aan om het vertrouwen van onze vele klanten 100 procent waar te maken.

Al jaren beproefd en consequent geoptimaliseerd: onze feelgood-shop

VitalAbo is jouw one-stop-shop voor een vitale levensstijl en allround ondersteuning voor jouw welzijn. Wij brengen bekende en gerenommeerde fabrikanten samen met jonge, innovatieve merken en creëren een divers en doordacht productaanbod. Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, sportvoeding, dieet- en fitnessproducten en vitamines van A tot Z. Ons assortiment omvat ook een verscheidenheid aan veganistische producten om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Of simpel gezegd: vertrouw op het beste en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om het beste uit jezelf te halen!

Onze jarenlange ervaring vind je ook terug in ons VitalAbo magazine met interessante en informatieve artikelen over de onderwerpen sport, gezondheid, voedingsstoffen, vitamines, trends!

Doe veel ideeën, kennis en inspiratie op: Ga naar het magazine

Onze passie? Klantenservice die inspireert!

Tijd is kostbaar en daarom hebben we er alles aan gedaan om je aankoop bij VitalAbo zo soepel mogelijk te laten verlopen. In onze online shop kun je een eenvoudig bestelproces verwachten dat je wensen in een mum van tijd vervult. Een snelle en ongecompliceerde levering brengt je bestelling snel bij je thuis.

Bij ons heb je ook de vrijheid om te kiezen uit een verscheidenheid aan veilige betaalmethoden - eenvoudig en handig, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren.

Heb je vragen, verzoeken of andere zorgen? Onze toegewijde en competente klantenservice staat voor je klaar via telefoon of e-mail. Wil je ons feedback geven? Graag! Wij staan ​​altijd open en zijn dankbaar voor suggesties voor verbetering. Alleen zo kan er sprake zijn van een betekenisvolle verdere ontwikkeling. Wij bij VitalAbo houden simpelweg niet van stilstand.

De naam zegt het al: Trakteer jezelf op een VitalAbo(nement)

Het VitalAbo abonnement biedt allerlei voordelen op geselecteerde artikelen. Het maakt je dagelijks leven gemakkelijker omdat je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je wilt navullen. En het beste? Je krijgt jouw favoriete producten voor een lagere prijs, zonder minimale bestelhoeveelheid! En je betaalt altijd alleen voor het abonnement, zonder verzendkosten. Je kunt het abonnement op ieder moment kosteloos opzeggen en de betaling naar eigen wens regelen. Zo heb je je budget onder controle en houd je meer tijd over voor de echt belangrijke dingen in het leven.