Kruiden en zout voor je gerechten
Kruiden & Zout: 1 - 30 van 206 artikelen
-
-
Classic Ayurveda Gemalen Asafoetida, 100 g
- Knoflookachtige geur
- Een must voor elke keuken
- Angi-versterking
-
-
-
Classic Ayurveda Koffiemagie Kruidenmix, Bio, 70 g
- Verfijnt je koffie
- Met kardemom en kaneel
- Samengesteld door Udo Schneider
-
-
Alnatura Biologische Bourbon Vanille, Gemalen, 5 g
- Van de hele peul
- Voor bakken & raffineren
- Onmiskenbare smaak
-
Cosmoveda Bio Vata Balance Churna, 25 g
- Kruidenbereiding
- Voor het kruiden van rijst- & currygerechten
-
Govinda Rozenbottelpoeder Bio, 220 g
- Gemaakt van hele rozenbottels
- Fruitig & licht zuur
- Voor shakes, muesli & bowls
-
-
-
Cosmoveda Fijn Ayurveda Steenzout, 500 g
- Met de hand gebroken
- Gemaakt van mineralen en sporenelementen
-
Cosmoveda Bio Fijngemalen Knoflook, 100 g
- Ruikt scherp & doordringend
- Past goed bij alle vis- & vleesgerechten
- Herkomst: India
-
-
-
-
-
Cosmoveda Bio Fijngemalen Koriander, 70 g
- Ingrediënt in kerriepoeder
- Past in dalgerechten, sauzen, brood & chutneys
- Herkomst: India
-
Ölmühle Solling Ceylon Kaneel BIO, 180 g
- Fijn gemalen
- Gemaakt van hele kaneelstokjes
- Plantaardig product
-
Classic Ayurveda Agni Queen Kruiden Bio, 80 g
- Voor curry's & groenten
- Volgens Ayurvedisch recept
- Ook ideaal in peulvruchtengerechten
-
Raab Vitalfood Bio Kurkuma Poeder, 100 g
- 99 % biologische kurkuma + 1 % zwarte peper
- Gestandaardiseerd curcuminoïdegehalte
- Uit gecontroleerde biologische teelt
-
-
Terra Elements Bio Kurkuma Poeder, 200 g
- Pittige milde smaak
- Geschikt als thee
- Lid van de gemberfamilie
-
-
-
BioKing Gemalen Kristalzout "HALIT", 500 g
- Zacht productieproces
- Volledig natuurlijk
-
-
Cosmoveda Grof Ayurveda Steenzout, 500 g
- Van de uitlopers van de Himalaya-regio
- Met de hand gebroken
- Rijk aan mineralen
-
Cosmoveda Bio Grofgemalen Majoraan, 20 g
- Perfect voor hartige gerechten
- Ook geschikt als thee
- Uit eigen fairtrade projecten
-
Govinda Biologisch Rode Bietenpoeder, 200 g
- Geschikt voor het kleuren van pasta
- Fruitige, delicaat zoete smaak
- Aromatische rode component