KAL Lactase Enzyme

Splitst lactose in zijn componenten

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Lactase is de naam van het enzym dat lactose (melksuiker) afbreekt in de componenten D-galactose (slijmsuiker) en D-glucose (dextrose). Zonder deze chemische reactie kunnen de componenten van lactose niet door het slijmvlies van de dunne darm worden opgenomen.

  • 2 softgels bevatten 250 mg lactase (komt overeen met 250 FCC-eenheden, 1000 FCC-eenheden/g)

Verbruiksadvies:
Neem 2 softgels onmiddellijk voor het eten van voedsel dat lactose bevat.
Het product is effectiever wanneer het in zijn geheel wordt doorgeslikt, dwz men mag de inhoud van de capsule niet toevoegen aan melk of melkproducten.

Merken: KAL
Product-Relaunch: Door een productherlancering kan de verpakking of het label van het geleverde product visueel afwijken van de getoonde productafbeelding.
Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.
Algemene informatie over lactase

recensies in Nederlands voor KAL Lactase Enzyme

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder