Thee van Amaiva

Ayurveda thee in biologische kwaliteit en heerlijke groene thee van amaiva!

Thee: 19 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Informatie over het product

De heerlijke groene thee

Van bijna geen enkele andere plant is bekend dat deze zoveel positieve effecten heeft als de groene theeplant

Groene thee maakt niet alleen indruk met zijn unieke smaak, maar heeft ook veel positieve eigenschappen. Naast kalium, fluoride en magnesium bevat het ook vitamine A, B, B2, B12, C en E. De cafeïne in thee verschilt enorm van die in koffie. Het is niet gebonden aan calcium maar aan tannines. Dit betekent dat het effect iets later en langzamer ingaat, maar veel langduriger en zachter is.

Ayurveda thee in biologische kwaliteit van Amaiva

Wat maakt eigenlijk een goede Ayurveda-thee?

Wie op zoek is naar helende kruidenthee met een origineel Ayurvedisch recept, heeft met onze biologische melanges authentieke Ayurveda-thee gevonden.

Door jarenlang nauwgezet samen te werken met Ayurveda-experts van over de hele wereld, hebben we oude recepten met lokale kruiden nieuw leven ingeblazen. Wij geloven: echte Ayurveda thee hoeft niet per se met Indiase kruiden te worden gemaakt. Het effect is waar het om gaat. En dat maken we mogelijk met hoogwaardige biologische kruiden van medicinale kwaliteit. Al onze theesoorten worden individueel met de hand en met veel liefde gemengd. Geheel volgens de millennia-oude traditie van Ayurveda.

Je proeft en voelt het verschil al na het eerste kopje. Kijk ernaar uit!

  • Volgens originele Ayurveda recepten
  • Alle ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt
  • Liefdevol met de hand geblend in onze kleine theefabriek