Amaiva Natuurlijke Producten

Amaiva neemt jouw gezondheid zeer serieus. Daarom hebben ze voedingssupplementen ontwikkeld die niet alleen gebaseerd zijn op beproefde kennis uit de Ayurveda, kruidengeneeskunde en moderne wetenschappelijke kennis, maar ook uit 100% natuurlijke ingrediënten.

De producten worden regelmatig gecontroleerd op veiligheid door een Duits, onafhankelijk laboratorium. Niet alleen effectief, maar ook ecologisch en sociaal duurzaam.

Per categorie shoppen

Amaiva: 28 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Over Amaiva

We houden ervan om "groen" te zijn!

Als klein familiebedrijf was een duurzame en milieubewuste oriëntatie vanaf het begin belangrijk voor ons. Duurzaamheid is een onderwerp dat ons bezig houdt en dat we met passie nastreven. Het is een maatschappelijke verantwoordelijkheid die tot uiting komt in vele kleine en enkele grote acties en beslissingen.

De groene stip

Bij onze verpakkingen besteden we aandacht aan hulpbronnenbesparende en milieuvriendelijke materialen. Als het gaat om biologische thee, was de opslag voor ons bijzonder belangrijk, zodat je een maand of twee na aankoop nog vers van onze thee kunt genieten. Met de groene stip zorgen we ervoor dat recycling zo compleet en milieuvriendelijk mogelijk is, maar als het om verpakkingen gaat, zijn we continu op zoek naar nog betere oplossingen.

Ons biologisch certificaat

Veel mensen letten daarom op het biologische certificaat omdat het een bepaald niveau van kwaliteit en gezondheid belooft. Wat weinig mensen weten: het biologische certificaat heeft een grote impact op de landbouw en dus op ons milieu. Pas met de duidelijke etikettering van biologische producten is de vraag naar gecertificeerd biologisch voedsel echt ontstaan. Iedereen die producten met het biologische symbool koopt, geeft ook een signaal af en sluit zich aan bij een steeds groter wordende groep consumenten die pleiten voor natuurlijke teelt die grotendeels vrij is van pesticiden en herbiciden. Naast het gezondheidsaspect komt een groot deel van onze kruiden en ingrediënten ook uit gecontroleerde biologische teelt.

Onze kwaliteitsbelofte:

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Ecologisch & sociaal duurzame productie
  • Zeer hoge biologische beschikbaarheid