waterdrop Microdrank ZEN

Frisdrank met sterfruit, witte thee & citroengras

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

waterdrop Microdrank FOCUS
waterdrop Microdrank LOVE
waterdrop Microdrank RELAX
Beschrijving

Een evenwichtige vochtbalans is een belangrijke pijler voor ons welzijn. Als je het moeilijk vindt om aan je "drinkbehoefte" te voldoen met zuiver water, biedt waterdrop je een smakelijke, caloriearme en suikervrije oplossing: de citroen-frisse microdrank ZEN!
Waardevolle, natuurlijke planten- en fruitextracten geven je het verfrissende aroma van sterfruit, witte thee en citroengras, evenals belangrijke vitamines en mineralen. En dit alles zonder kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen of suiker.
Vind uw centrum - slokje voor slokje.

Verbruiksinformatie: Een pakje waterdrop microdrink bevat twaalf blokjes, die je elk kunt gebruiken om 400 - 600 ml water om te zetten in een heerlijk drankje. Knijp de korrels uit de recyclebare verpakking in koud water (kraanwater of bruiswater, als je wilt). De korrels lossen automatisch op, je hoeft niet te roeren of te schudden met het water. De suikervrije drank kan ook worden geconsumeerd door kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en diabetici.

Merken: waterdrop
Doseringsvorm: Poeder
Eigenschappen: Zonder Synthetische Toevoegingen, Suikervrij, Minder Plastic
Plantenextracten & andere vitale stoffen: Pflanzenpulver- & extrakte
Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.

recensies in Nederlands voor waterdrop Microdrank ZEN