Raab Vitalfood biologische kwaliteit sinds 1989

Natuurlijke producten voor het hele gezin

Raab Vitalfood produceert al meer dan 25 jaar voedingssupplementen. Om het hele jaar door gezond, fit, vitaal te zijn en last but not least te genieten, moeten we ons lichaam dienovereenkomstig ondersteunen en een actieve bijdrage leveren aan ons welzijn. Raab Vitalfood ontwikkelt en verkoopt voedingssupplementen en plantaardige voedingsmiddelen van de hoogste BIO KWALITEIT voor het hele gezin, die voldoen aan de hoogste eisen en behoren tot de beste op de markt.

Per categorie shoppen

Raab Vitalfood: 135 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Raab Vitalfood - De hoogste kwaliteit

Raab Vitalfood maakt voedingssupplementen, eiwitten en superfoods van de hoogste biologische kwaliteit. Grondstoffen van topkwaliteit, duurzaamheid en het ondersteunen van lokale telers staan bij Raab Vitalfood hoog in het vaandel.

Een innovatieve geest ontmoet duurzaamheid

Het bedrijf werd in 1989 opgericht door Dr. Michael Raab. Zijn doel was vanaf het begin om de beste biologische voedingsmiddelen te ontwikkelen die bijdragen aan onze gezondheid. Ze creëerden 's werelds eerste biologische weipoeder als hun allereerste product, wat de basis legde voor het succes van het bedrijf. Het assortiment van vandaag is gevolgd met meer dan 100 andere producten. Ze passen hun assortiment voortdurend aan de behoeften van hun klanten aan.

Tegenwoordig biedt Raab Vitalfood de volgende producten aan:

  • Voedingssupplementen
  • Plantaardige eiwitten
  • Superfood en eiwitmelanges
  • Sport-supplementen
  • Bessen, zaden en sappen
  • Xylitol en stevia
  • Zouten, specerijen en vegetarische lekkernijen

Het IFS-certificaat en het biologische certificaat "BIO Zertifikat" markeren de hoge kwaliteit van het merk Raab.