Veganistische BjökoVit-producten

BjökoVit biedt veganistische voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit. Het ontwikkelt zijn eigen producten in Duitsland, let daarbij op hoogwaardige ingrediënten en de beste effectiviteit.

Alle producten van BjökoVit zijn veganistisch gecertificeerd. Uit overtuiging - omdat jouw kwaliteit van leven op het spel staat.

BjökoVit: 27 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Wat betekent veganistisch voedingssupplement?

  • BjökoVit ziet af van goedkope maar controversiële ingrediënten zoals lactose of gelatine. In plaats daarvan vertrouwt het voor jouw producten op plantaardige ingrediënten zoals cellulose. Afhankelijk van het product kun je natuurlijk macadamianootpoeder of rijstmeel als vulmiddel gebruiken. Rijstmeel heeft als voordeel ten opzichte van veel andere vulstoffen dat het glutenvrij is.

Waarom is het gemaakt in Duitsland?

  • BjökoVit voedingssupplementen worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.
  • Jouw kwaliteitseisen gaan veel verder dan de wettelijke eisen. Het laat de kwaliteit van jouw voedingssupplementen regelmatig bevestigen en certificeren door onafhankelijke laboratoria.
  • De producten zijn bijvoorbeeld gecontroleerd op residuen van bestrijdingsmiddelen en componenten van genetische manipulatie. Dit zorgt ervoor dat je bij BjökoVit alleen echte premium voedingssupplementen krijgt!