Govinda Biologische Cacaoboter
100% biologisch cacaovet
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
Pure biologische cacaoboter gemaakt van ongebrande cacaobonen. Smeltpunt tussen 29-34 °C - Indien nodig kort zacht laten worden in een warm waterbad. Na slechts een korte opwarming met de hand geeft de cacaoboter zijn vitale stoffenrijke olie vrij. Rauwe cacaoboter wordt koud geperst, waardoor de natuurlijke ingrediënten en voedingsstoffen bewaard blijven. Het bevat waardevolle natuurlijke antioxidanten.
Perfect als basis voor zoete en romige gerechten.
Land van herkomst: Peru/Zuid-Amerika
Merken: | Govinda |
---|
Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.