Govinda Biologische Cacaoboter

100% biologisch cacaovet

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Pure biologische cacaoboter gemaakt van ongebrande cacaobonen. Smeltpunt tussen 29-34 °C - Indien nodig kort zacht laten worden in een warm waterbad. Na slechts een korte opwarming met de hand geeft de cacaoboter zijn vitale stoffenrijke olie vrij. Rauwe cacaoboter wordt koud geperst, waardoor de natuurlijke ingrediënten en voedingsstoffen bewaard blijven. Het bevat waardevolle natuurlijke antioxidanten.

Perfect als basis voor zoete en romige gerechten.

Land van herkomst: Peru/Zuid-Amerika

Merken: Govinda
Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.

recensies in Nederlands voor Govinda Biologische Cacaoboter

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder