Producten met natuurlijk clinoptiloliet zeoliet van Froximun®

De focus van het familiebedrijf Froximun® ligt op de gezondheid van de mens. De unieke knowhow van het bedrijf maakt de ontwikkeling en productie van buitengewone producten op natuurlijke basis mogelijk, die kunnen overtuigen met de hoogste kwaliteit en productveiligheid.

Froximun®: 8 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Froximun is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in 2001. De oprichters van het bedrijf werden zich toen bewust van een natuurlijk mineraal dat kan bijdragen aan het welzijn van mens en dier. In samenwerking met wetenschappers en artsen is uit dit mineraal Froximun ontwikkeld.

Tegenwoordig werkt Froximun aan de ontwikkeling en productie van hoogwaardige natuurlijke producten op basis van het mineraal zeoliet.

Ontwerp en ontwikkeling

Het ontwerp en de ontwikkeling van elk product vormen de basis voor producten van superieure kwaliteit die tot de beste op de markt behoren. Het team streeft er voortdurend naar om de kwaliteit van hun producten te blijven verbeteren. Om dit te bereiken worden regelmatig wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd.

Gemaakt in Duitsland

Froximun AG is een gecertificeerde fabrikant van producten op basis van zeoliet. Het complete kwaliteitsmanagementsysteem voor ontwerp en ontwikkeling, productie en verkoop wordt uitgevoerd volgens EN ISO 13485:2012 om de consument de hoogste kwaliteit en veiligheid te garanderen.

De productie van het gepatenteerde ingrediënt MANC® vindt volledig in Duitsland plaats.

Kwaliteit en veiligheid

De producten van Froximun AG worden onderworpen aan strenge tests en beoordelingen voordat ze op de markt worden gebracht.

Unieke producten voor speciale eisen

De producten van Froximun zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals poeders, capsules en kauwtabletten. Daarnaast biedt Froximun ook producten aan zoals zalven voor uitwendig gebruik. Het productassortiment van de fabrikant omvat naast cosmetica ook mond- en tandverzorgingsproducten.