Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread

Fijne pasta gemaakt van een combinatie van cacao en noten

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Biologische Kokos- & Amandelpasta met Dadels
Alnatura Biologische Toscane Spread
Alnatura Biologische Tahini Sesammoes

Beschrijving

Een mix van zure cacao, knapperige stukjes hazelnoot, malse cashewnoten en de zoetheid van kokosbloesemsuiker maken deze vegan spread tot een ware traktatie.

Let op:

  • Bevat noten.
  • Kan sporen van pinda's, andere noten en sesam bevatten.

Recepttip: Vegan Hazelnutty Brownies

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Baktijd: 20 minuten

Benodigdheden 8 brownies:

  • 460 g zwarte bonen uit blik
  • 1/2 kop Cacao & Hazelnut Crunchy Spread
  • 4 el cacaopoeder
  • 2 el glutenvrije bloem
  • 1/3 kopje agavesiroop
  • 1/3 kopje kokosbloesemsuiker
  • 4 eetlepels plantaardige melk
  • 1 el gesmolten kokosolie
  • 2 tl vanille-extract
  • 1 tl zeezout
  • 1 tl bakpoeder
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 1/2 kop chocoladeschilfers of cacaonibs
  • Optioneel: gojibessen of moerbeien

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Spoel de bonen goed af en doe ze in de staafmixer.
  3. Voeg de rest van de ingrediënten behalve de gojibessen en de cacaonibs toe aan de staafmixer.
  4. Meng goed tot er een romige massa ontstaat.
  5. Roer nu de gojibessen, moerbeien en/of cacaonibs erdoor.
  6. Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.
  7. Bak 20-30 minuten tot de randen loskomen van de vorm.
  8. Laat 10-15 minuten afkoelen en geniet daarna.

Merken: Naturya
Doseringsvorm: Voedsel
Diëten & Dieetbeperkingen: Veganistisch, Vegetarisch
Eigenschappen: Vegan, Vegetarisch

recensies in Nederlands voor Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread