Classic Ayurveda Mung-Dal Bio
Een Indiase klassieker
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
Een Indiase klassieker
Mungbonen verrijken bijna elk gerecht in India. Voor vegetariërs zijn ze een rijke en voedzame bron van plantaardige eiwitten. Vanwege hun gemakkelijke verteerbaarheid zijn ze een van de belangrijkste basisvoedingsmiddelen in India. Er worden heerlijke dal- en currygerechten van bereid. Mungbonen met rijst en kruiden vormen de klassieke "kitchari", die ook als dieetvoeding wordt geserveerd in Panchakarma-kuren. Klassieke Ayurveda-mungbonen komen uit de biologische landbouw in het dorp in Rajasthan.
Merken: | Classic Ayurveda |
---|
Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Classic Ayurveda Mung-Dal Bio
5,0 van 5 sterren
5 Sterren | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Beoordeling
- Geen recensies beschikbaar