Gecertificeerd biologische gemalen kruiden & specerijen
-
- Ruikt scherp & doordringend
- Past goed bij alle vis- & vleesgerechten
- Herkomst: India
-
- Versterkt Agni
- Herkomst India
-
- Smaakt zoet & bitter
- Spaarzaam gebruiken voor kruiden
-
- Zoet-kruidige noot
- Voor kool- & aardappelgerechten
- Voor soepen & sauzen
-
- Agni-versterking
-
- Gemalen Ceylon
- Laag cumarinegehalte
- Pittig, zoet en samentrekkend
-
- Kan worden gebruikt voor kruidenmengsels
- Voor een zoete paprikanoot
-
- Een delicate noot
- Voor soepen, stoofschotels & groentegerechten
-
- In sterke drank, zoetwaren, brood & gebak
- Anijs uit India
-
- Lekker bij aardappelen & peulvruchten
- Past in gebak & brood
-
- Aromatisch pittig
- Licht zoet van smaak
-
- Een pittig ingrediënt
- Veelzijdig
-
- Voor bouillons & soepen
- Voor curry's & kokosgerechten
- Uit Indonesië
-
- Aromatisch & veelzijdig
- Fijn gemalen
- Raw food
-
- Het meest gebruikte kruid
- Peperachtig fris kruideningrediënt
-
- Milde fruitige scherpte
- Past goed bij pittig
-
- Bittere smaak
- Kan gecombineerd worden met duivelsdrek
-
- Milde scherpte
- Past goed bij soepen, sauzen & nog veel meer
-
- Milde scherpte
- Ideaal voor lichte gerechten
- Voor sauzen, soepen & salades
-
- Kleurend kruid
- Energiek
- Peperachtige frisse geur
-
- Veelzijdig
- Uit India
-
- Zoetzuur
- Licht scherpe smaak
- Kruid tegen opgeblazen gevoel
-
- Krachtig & zuinig
- Voor een bijzondere smaaknuance
-
- Harsachtige en warme smaak
- Perfect voor desserts
- Ook voor kaas, kool en aardappelen
Alle prijzen incl. BTW